Informatie voor scholen

Het werkt voor scholen erg simpel:

1. Kies het pakket wat je graag wilt hebben (bedenk dat eigen ideeën of een combinatie van elementen van pakketten ook tot de mogelijkheden behoren).
2. Neem contact met me op zodat we een datum of data kunnen afspreken.
3. Regel voor de dag dat ik kom een medewerker, een ouder die de kinderen begeleidt van en naar de foto setting.
4. Na afloop bewerk ik de foto’s en zorg ik ervoor dat de foto’s via een inlogcode voor ouders beschikbaar komen (doel is om dit binnen twee weken na het foto’s maken voor elkaar te hebben).
5. De school ontvangt vervolgens de folders waar per leerling de inlogcodes op vermeld staan (ouders kunnen via deze inlogcode ook de groepsfoto’s bekijken). Deze worden door de school aan ouders verstrekt.
6. Ouders bestellen de foto’s die ze willen hebben, ze betalen via Ideal en de foto’s worden naar het door hun opgegeven adres gestuurd.
7. Groepsfoto’s kunnen op eenzelfde manier door ouders besteld worden. School krijgt de groepsfoto’s digitaal opgestuurd voor hun archief.

Geen gedoe met geld innen, bijhouden wie wat heeft ingeleverd, het opsturen, enz. Simpel, eenvoudig en weinig werk voor de scholen!

Kosten voor de school

Voor de school zijn geen kosten verbonden aan mijn bezoek op de dag/dagen zelf.

Na het bewerken van de foto’s ontvangt de school gratis:

  • alle gemaakte foto’s digitaal (verstuurd via Wetransfer)
  • een groepsfoto per teamlid (afmeting 13×19 cm)
  • een teamfoto per teamlid (afmeting 13×19 cm)

Individuele foto’s van de teamleden kunnen via mij tegen kostprijs besteld worden.  De teamleden krijgen ook een inlogfolder en kunnen zo de gemaakte foto’s bekijken.

Eventuele extra vraag vanuit de school kan besteld worden en wordt aan school gefactureerd.

Groep 8 afscheidsfoto

Regelmatig wordt gevraagd om een extra groepsfoto te maken van de groep(en) 8 als afscheidsfoto. Dit is uiteraard mogelijk. De school kan de foto tegen kostprijs via mij bestellen. In overleg wordt bepaald welke afmeting de foto moet hebben en of het fotopapier glanzend of mat moet zijn.

Dit heb ik nodig van de school

  • Ik heb een uur voorafgaand aan de start van de opdracht nodig om alles op te bouwen en klaar te maken voor de fotosessies. Dit betekent dus dat ik een uur voor aanvang op school ben en ik naar binnen moet kunnen.
  • Ik heb een ruimte nodig van ongeveer 3×5 meter, liefst te verduisteren. De ruimte dient bij aankomst leeg te zijn, zodat ik direct kan starten met opbouwen. In deze ruimte kan die dag geen overblijf e.d. plaatsvinden.
  • Op de dag zelf is een teamlid of ouder aanwezig is die kinderen ophaalt uit de groepen en in de gaten houdt of alle kinderen op de foto zijn geweest, of er geen broers en zussen worden vergeten, enz.
  • En als laatste is het natuurlijk ook prettig om gedurende de dag zo af en toe een lekker kopje thee te kunnen krijgen. Fotograferen maakt dorstig.
Sterke Schoolfoto inlogfolder
Sterke Schoolfoto