Pakketten

Sterke Schoolfoto | Pakketten

Bekijk de mogelijkheden en maak je keus.

Heb je zelf een leuk idee of een bepaalde stijl voor ogen voor de schoolfoto's op jouw school? Denk bijvoorbeeld aan zwart-wit foto's, foto's die passen bij een thema waar jullie net een project over hebben, enz. Neem gerust contact op, dan kijk ik samen met je of jouw idee door mij te realiseren is. Een combinatie van onderstaande pakketten is uiteraard ook mogelijk. Zeepbellen en de fotolijst, de ballonnen en de stoel, this is me! in partysfeer... Combineren is mogelijk!

This is me!

This is me! is een pakket met foto's van de kinderen met een strakke witte achtergrond waarbij ieder kind een voorwerp meeneemt wat iets over hem of haar zegt. Dat kan bijvoorbeeld de favoriete knuffel zijn, de basketbal vanwege de sport waar hij of zij op zit, een boek wat het kind geweldig vindt, enz. De focus ligt op het kind en het voorwerp.

Party on!

Wat is een feestje zonder ballonnen en confetti? In het Party on! pakket draait het natuurlijk om feest, kleur en plezier. Kleurige kleding voegt daar nog een extra vleugje feest aan toe. Vertel ouders dat hun kind feestelijk gekleed naar school mag komen en dan kan het feest beginnen.
Party on!

I'm ready for my close-up!

Durf foto’s van dichtbij te nemen is het motto van dit pakket. Close-ups zijn heerlijke foto’s om te nemen: het kind staat helemaal in het middelpunt van de foto. De voorbeeldfoto’s zijn vierkant, maar de standaard maat in liggend formaat is ook mogelijk.

Bubbly!

Bubbly! staat in het teken van bubbels. Met behulp van een bellenblaasmachine creëer ik een feestje waarin de kinderen tussen de bubbels op de foto worden gezet. Kortom: een zeepsopfeestje waarbij er na afloop wellicht even gedweild moet worden...

Spring maar in de lucht en de foto wordt genomen! Een leuke manier om op de foto te gaan en doordat je als school kunt kiezen wat voor soort achtergrond je wilt hebben, kun je met dit pakket alle kanten op!